Selecteer een pagina

Aangenaam kennis te maken!

Wat kan ik voor jou betekenen?

De werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd al geboeid. En als kind was ik altijd degene die zich bij alles afvroeg: waarom? Deze combinatie biedt mij een mooie basis in dit vak. Door mijn zoektocht kom ik tot de kern van een probleem om dáár in te grijpen. Want dat geeft het meeste resultaat. Dan ben je niet alleen van je buikklachten af, maar heb je ook opeens meer energie. Je hoofdpijn is verdwenen. Je huid straalt weer. Je staat weer positief in het leven. Het lichaam is immers een wonderlijk systeem waarin alles met elkaar samenwerkt.

Veel therapeuten zijn in het vak beland omdat ze op zoek waren naar de oorzaak van hun eigen lichamelijke klachten. Ik had weinig klachten, ik was gewoon enorm geïntrigeerd door de werking van het menselijk lichaam en de invloed die je hier zelf op kunt uitoefenen. Echter door alles wat ik heb geleerd, zijn toch mijn prikkelbare-darm-syndroom-symptomen over, is mijn energie verbeterd én zit ik gewoon veel lekkerder in mijn vel. Zelfs dus als je denkt dat er weinig te verbeteren valt, kan orthomoleculaire therapie dus resultaat hebben. 

De laatste jaren lijken veel mensen zich steeds meer bewust van de invloed van voeding en leefstijl op hun gezondheid. Helaas wordt hier in het reguliere circuit zeer weinig aandacht aan besteed. Er wordt vaak gekeken naar een oplossing in medicatie terwijl dit lang niet altijd nodig is! Vaak is medicatie symptoombestrijding en lost het niet de oorzaak van je probleem op. Veel mensen die bij mij komen hebben dan ook al een weg in het reguliere circuit bewandeld. Echter zie ik ook steeds meer mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken en daar zit natuurlijk ook veel winst. Voorkomen is beter dan genezen!

Als je wilt weten of ik iets voor jou kan betekenen, kun je altijd even contact opnemen!

Volg mij op Social Media:

Opleiding 1: Vitaliteitscoaching

Hoe coach je mensen naar een gezonder en vitaler leven? Een advies opstellen is één, maar de juiste begeleiding in de uitvoering is een vak apart. Met de juiste uitleg en de juiste coaching is een behandeling veel succesvoller.
(post HBO opleiding via Atma) 

Opleiding 2: Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Op zoek naar de oorzaak van lichamelijke en mentale klachten. Waar loopt het biochemische systeem vast? Hoe kun je dit middels voeding- en leefstijl-aanpassingen weer optimaal laten werken zodat klachten verdwijnen?
(post HBO opleiding via SOHF) 

Opleiding 3: BrainQ Therapeut

Een overbelast stress- en beloningssysteem geeft problematiek in neurotransmitters. Dit zijn signaalstoffen van ons zenuwstelsel met een grote invloed op welzijn en prestatievermogen. Vooral interessant bij burn out, overprikkeling en verslaving. 
(post HBO opleiding via BrainQ)

Hoe klanten mij ervaren

Marije neemt alle tijd om de gezondheidsklachten te inventariseren en heeft voor mij een persoonlijk plan gemaakt op basis van de onderzoeksresultaten en mijn spijsverteringsklachten. Marije heeft een uitstekende kennis en zet telkens nieuwe stappen om indien nodig het plan bij te stellen. Mijn klachten die ik al jarenlang had, zijn inmiddels met 85% afgenomen. In deze zoektocht zag ik het soms niet meer zitten, maar Marije zette altijd door en vond nieuwe wegen!
Monique, 64 jaar

Wil jij samen met mij werken aan jouw gezondheid?